Eén team, één taak
Vlak bij het Drielandenpunt, Maastricht en Aken bevindt zich op een 18 hectare omvattend landgoed, daterend uit 1420, Kasteel Vaalsbroek. Omgeven door heuvellandschap waan jij je hier in het buitenland. ‘Na een evenement op Kasteel Vaalsbroek kun je ook heerlijk overnachten in één van de 130 sfeervol ingerichte, moderne hotelkamers,’ licht Marieke toe. ‘Bij een event met bijvoorbeeld een internationale gastenlijst is het comfortabel dat ook overnachtingen meteen kunnen worden meegenomen in de voorbereidingen en de totaalbeleving.’
Op deze locatie zwaait Ralph Meinen de Food & Beverage scepter. ‘Na de grondige voorbereiding van Marieke en Sabine kom ik in actie en voer ik de sfeer en beleving van het evenement door in de details van bijvoorbeeld de catering. Welk aperitief sluit naadloos aan op de doelstelling? Welke borrelhapjes illustreren het thema?’
Op het moment suprême is Ralph ter plaatse een vast aanspreekpunt, de hands-on kracht, operationeel, die zelfs als het moet nog houthakt om de vuurkorven brandend te houden. ‘De sense of arrival is cruciaal’, gaat Ralph verder. ‘En dat is meteen het meest spannende moment van een evenement. De gasten komen aan bij ons kasteel en stappen als het ware terug in de tijd. In een sprookjesachtige omgeving worden zij op een ludieke manier, in het kader van het thema, van harte welkom geheten. Vanaf dat ene moment wordt de sfeer bepaald.’