Winnaar AD Gouden Pollepel 2014
Met een score van 8,7 is restaurant The Park winnaar in de jaarlijkse Gouden Pollepel competitie van het Algemeen Dagblad.
Ontdek het toprestaurant van Rotterdam in dit bijzondere culinaire arrangement. Verblijf in bruisend Rotterdam en geniet van een heerlijk driegangendiner in The Park. Tijdens het diner geniet u van bijpassende wijnen en zal het u aan niets ontbreken. De volgende ochtend geniet u van Het Bilderberg Ontbijt.
Restaurant The Park staat voor culinair genieten: hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud met een speelse twist. Niet voor niets zijn wij dit jaar onderscheiden met een Bib Gourmand.
Tijdens het The Park - Culinair Arrangement verblijft u in een comfortabele hotelkamer in het Bilderberg Parkhotel. Verken vanuit ons centraal gelegen hotel de stad of bezoek een nabijgelegen museum. ‘s Avonds ontvangen wij u voor een verrassend driegangendiner samengesteld door onze topchef in The Park, inclusief bijpassend wijnarrangement, mineraalwater en koffieservies. Hier ontdekt u waarom culinair recensenten van onder andere het AD en De Telegraaf zo lovend zijn over de sfeer en de gerechten van The Park.
Maar ook bij het ontbijt is het genieten: het beroemde Bilderberg Ontbijt bestaat onder andere uit diverse broden van het Vlaams Broodhuys, vers fruit, vruchtensappen en smoothies, scrambled eggs en diverse vleeswaren.
Restaurant The Park is bekroond met een Michelin Bib Gourmand, de onderscheiding voor restaurants met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Richard de Vries is de chef van restaurant The Park. Samen met zijn team creëert hij hoogstaande gerechten, te herkennen aan kwaliteit en eenvoud gecombineerd met een speelse twist.
Reserveren doet u eenvoudig online. Heeft u een vraag over dit arrangement of ontvangt u liever persoonlijke ondersteuning bij uw reservering? Wij helpen u graag!
Bel het Parkhotel: 010 436 3611
Of mail: parkhotel@bilderberg.nl